Η σειρά γεωθερμικών αντλιών θερμότητας Envision2 Compact NBK, αποτελεί την πλέον φιλική προς το περιβάλλον λύση.

Με την χρήση των γεωθερμικών αντλιών θερμότητας NBK, δεν απαιτείται η εγκατάσταση συστημάτων διανομής θερμότητας νερού (ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες fan coil ή σώματα), παρά μόνο κανάλια αεραγωγών που διανέμουν τον ζεστό ή ψυχρό αέρα στην επιθυμητή κάθε φορά θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη θερμική άνεση και την καλύτερη ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. 

Η διανομή θερμότητας στο στο εσωτερικό του κτιρίου γίνεται πιό απλή, χωρίς σωληνώσεις και υδραυλικές συνδέσεις, πιό οικονομική, καθώς δεν απαιτούνται ξεχωριστές μονάδες για την θέρμανση και την ψύξη, χωρίς απαίτηση συντήρησης.

Μεγαλύτερη απόδοση σημαίνει χαμηλότερο κόστος

Η σειρά NBK θέτει τους κανόνες λειτουργίας, με την μεγαλύτερη απόδοση και στη θέρμανση και στην ψύξη. Δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα είδος καυστήρα.

Η σωστή απόφαση για το μέλλον

Οι κανόνες για τα ψυκτικά υγρά γίνονται αυστηρότεροι. Η WaterFurnace ήταν η πρώτη που ανέπτυξε γεωθερμικάσυστήματα ψύξης και θέρμανσης χρησιμοποιώντας το περιβαλλοντικά ασφαλές και με μεγαλύτερη απόδοση R-410A. Το R-410A δεν καταστρέφει το στρώμα του όζοντος. Με τη σειρά NBK, θα έχετε τη μέγιστη άνεση, απόδοση και οικονομία ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλεται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αξεπέραστη Άνεση

Θα απολαύσετε σταθερή, ομαλή θερμοκρασία και ανώτερη ποιότητα στα επίπεδα υγρασίας. Το πρόσθετο σύστημα έλεγχου IntelliZoneT επιτρέπει την ρύθμιση με ακρίβεια των θερμοκρασιών κάθε χώρου.

Ασφαλές για Εσάς και το Περιβάλλον

Επειδή τα γεωθερμικά συστήματα της WaterFurnace δεν χρησιμοποιούν καύσιμα, δεν συμβάλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, που είναι υπεύθυνο για την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη. Χωρίς φλόγες. Χωρίς καυσαέρια. Χωρίς οσμές. Χωρίς κίνδυνο ασφυξίας από το μονοξείδιο. Λιγότερη σκόνη και καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Αξιοπιστία

Ο υπερσύγχρονος επεξεργαστής και τα τελειότερα εξαρτήματα εξασφαλίζουν μακροχρόνια και ομαλή λειτουργία χωρίς την ανάγκη συντήρησης.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μεταβαλλόμενης ταχύτητας ανεμιστήρας GE ECMT παρέχει οικονομία και αθόρυβη λειτουργία.
  • Υψηλής απόδοσης συμπιεστές από τους κατασκευαστές Bristol and Copeland για αξιοπιστία.
  • Γαλβανισμένο ατσάλινο περίβλημα με ειδική βαφή για μακροχρόνια αντοχή.
  • Αγωγοί αέρα με αντοχή στη διάβρωση για μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Προαιρετικός ηλεκτρονικός καθαρισμός του αέρα.

 Πίνακας Απόδοσης

 


γεωθερμία

οικονομική θέρμανση & οικονομική ψύξη όλο το χρόνο

Επίσημοι Συνεργάτες

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία eneroots.gr partners waterfurnace logo gray

 

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης

eneroots.gr partners rehau logo gray

Νέα - Ανακοινώσεις

Εκδήλωση της WaterFurnace στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία.

Εκδήλωση της WaterFurnace για τη γεωθερμία στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία.

Περισσότερα...

2017 eneroots.gr