Η Eneroots αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την εταιρία γεωθερμικών αντλιών WaterFurnace

H WaterFurnace είναι πρωτοπόρος με ηγετική θέση στην ανάπτυξη και κατασκευή γεωθερμικών συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Παράγει αποκλειστικά γεωθερμικές αντλίες θερμότητας από το 1980. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο Fort Wayne, Indiana, U.S.A.

Οι γεωθερμικές αντλίες που διανέμονται στην Ευρωπαϊκή Αγορά ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Η WaterFurnace πρωτοπορεί με την χρήση του R410a ως ψυκτικού υγρού και οι μονάδες της ξεχωρίζουν για τους αξεπέραστους βαθμούς απόδοσης που παρουσιάζουν (COP). Τα μηχανήματα διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες αυτές των νερού-νερού και αυτές των νερού-αέρα. Οι σειρές που κατασκευάζονται καλύπτουν με τεράστια οικονομία θερμικές και ψυκτικές ανάγκες μικρών κατοικιών έως μεγάλων εμπορικών κέντρων και ξενοδοχείων.

Τα προϊόντα της WaterFurnace διατίθονται στην Ελληνική αγορά από την έδρα της αντιπροσωπείας στη Θεσσαλονίκη και το υποκατάστημα των Αθηνών. Παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη, service και ανταλλακτικά των μηχανημάτων. Δίνεται εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανήματα μετά από την θέση σε λειτουργία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της WaterFurnace.

 

 

 


γεωθερμία

οικονομική θέρμανση & οικονομική ψύξη όλο το χρόνο

Επίσημοι Συνεργάτες

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία eneroots.gr partners waterfurnace logo gray

 

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης

eneroots.gr partners rehau logo gray

Νέα - Ανακοινώσεις

Σχολιασμός της Παγκόσμιας Ενεργειακής Πολιτικής

διαβάσετε για το σημαντικότερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, την υπερθέρμανση του πλανήτη.

 

Περισσότερα...
2017 eneroots.gr