Η Eneroots, με την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της εγγυάται, την υλοποίηση του πλέον αποδοτικού συστήματος γεωθερμίας για εσάς. Από το 2004, δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στον τομέα της μελέτης και  κατασκευής συστημάτων θέρμανσης και ψύξης κτιρίων, με την τεχνολογία της Εδαφικής Πηγής Αντλίας Θερμότητας, γνωστής πλέον ως Γεωθερμία με Αντλίες Θερμότητας.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την πρωτοπόρο κατασκευάστρια εταιρία γεωθερμικών αντλιών WaterFurnace. Ακολουθούμε τις πιστοποιημένες και βάσει διεθνών προτύπων διαδικασίες μελέτης και κατασκευής. Έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 στα εξειδικευμένα αντικείμενα της μελέτης & εγκατάστασης συστημάτων γεωθερμίας - εμπόριο αντλιών θερμότητας. 

Το πάθος μας για την τεχνολογία της αβαθούς γεωθερμίας, η αξεπέραστη τεχνογνωσίας μας, η αφοσίωση στη βελτιστοποίηση της προσφερόμενης ποιότητας και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, αποτελούν τους λόγους που είμαστε η εταιρία με τις περισσότερες εφαρμογές γεωθερμίας στην Ελλάδα.  

Γνωρίστε την τεχνολογία των Εδαφικής Πηγής Αντλιών Θερμότητας (αβαθούς γεωθερμίας), εμπιστευθείτε τα εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο, απολαύστε τα πλεονεκτήματα από τη χρήση μιας πραγματικά ανανεώσιμης πηγής ενέργειας.

H Eneroots, προσηλωμένη στους σκοπούς της, θα εξασφαλίσει στην κατοικία σας ή στην επιχείρησή σας "το πιο ενεργειακά αποδοτικό, περιβαλλοντικά καθαρό και οικονομικά σκόπιμο, σύστημα κλιματισμού".  

 

Μπουσγολίτης Χρήστος
Γενικός Διευθυντής Eneroots

Μηχανολόγος & Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Certified Geoexchange Designer (IGSHPA)


eneroots.gr_about_certification_IGSHPA_CGD_icon eneroots.gr about certification Waterfurnace_Dealer icon

eneroots.gr about certification Rehau partner icon


γεωθερμία

οικονομική θέρμανση & οικονομική ψύξη όλο το χρόνο

Επίσημοι Συνεργάτες

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία eneroots.gr partners waterfurnace logo gray

 

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης

eneroots.gr partners rehau logo gray

Νέα - Ανακοινώσεις

Η αγορά Γεωθερμίας στην Ελλάδα

Αφιέρωμα  του περιοδικού GeoOutlook για τις εφαρμογές της αβαθούς γεωθερμίας στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

2017 eneroots.gr